Kde se vidím za pár let?

Tento článek je vzkaz pro mé budoucí já, určitě si taky udělejte čas na to aby jste si na papír nebo do počítače sepsali pár vět, kde se vidíte za rok nebo za pět let. Určitě máte nějaké sny, které by jste chtěli aby se uskutečnily a tím že si je napíšete a budete o nich přemýšlet, se jednoho dne určitě uskuteční.

Momentálně jsem ve třetím ročníků na střední škole a to znamená že budu dělat závěrečné zkoušky. V Dubnu si budu chtít udělat přijímačky na nástavbu. Hned po dokončení závěrečných zkoušek chci odletět do Anglie, kde bych chtěl  dva měsíce během Letních prázdnin pracovat. V Anglii bych chtěl navštívit všechny památky, muzea a vidět všechnu možnou architekturu, která je úplně jiná než v Česku. Po Anglii, bych se chtěl vrátit do školy na Nástavbové studium, kdyby náhodou jsem se chtěl vrátit do Anglie, tak bych ukončil studium a vrátil se zpět , ale kdybych se už vrátit nechtěl , dokončil bych nástavbové studium a mezitím bych si hledal práci a bydlení někde v Pardubicích nebo v Praze, nejlépe Barman nebo mít svou vlastní kavárnu/bar/restauraci.
Takhle nějak vidím následující dva možná tři roky , doufám že aspoň něco z toho vyjde a za rok/dva určitě napíšu článek o tom jestli to vyšlo nebo ne. Do komentářů mi určitě napište, jaký je váš sen. Mějte se krásně a nezapomeňte se usmívat.♥

Komentáře